Македонија

Делот позади ЈП Паркови и Зеленило утре без вода

Делот позади ЈП Паркови и Зеленило утре без вода

ЈП Водовод и Канализација ги известува граѓаните дека поради санирање на дефект на шибер од фи 80 мм на бул. 8-ми Септември (карши базенот во Карпош), утре од 09.00 часот па се до завршување на работите без вода ке останат потрошувачите на потегот од бул. 8-ми Септември до Градскиот Парк (делот позади ЈП Паркови и Зеленило).