Македонија

Делови на Центар, Аеродром и село Булачани утре без струја

Делови на Центар, Аеродром и село Булачани утре без струја

Во периодот од 9:00 до 10:30 часот без струја ќе бидат корисниците од делови од улиците Христо Узунов и Серска и ул. Ениџе Вардарска, а од 8:00 до 10:00 часот корисниците од ул. Никола Вапцаров во општина Центар.

Од 8:00 до 13:30 часот струја нема да има во скопското село Булачани.

Од 12:00 до 13:00 часот корисниците од Булеварот „Јане Сандански“ со броевите 106 и 108, во Општина Аеродром.