Секс

Делови на женското тело кои мажите ги доведуваат до лудило

Делови на женското тело кои мажите ги доведуваат до лудило

Жените сметаат дека во секој момент мора да изгледаат занесно и неоддоливо за да им се допаднат на мажите. Сепак постојат делови на телото кои на мажите им дејствуваат како магнет.

Усни- Моментот кога се приближувате да го бакнете, а тој ви ги гледа усните го излудува секој маж

Очи-Мажите велат дека нема ништо похипнотизирачки од тоа убава и згодна жена да ги гледа директно во очи. Кога се зборува за љубов на прв поглед, очите имаат најголема улога.

Коса-Една од првите работи кои мажот ја забележува кај жената е косата. Затоа секогаш имајте чиста и негувана коса.

Нозе-Згодните нозе го излудуваат секој маж. Убави нозе и под пантолони се гледаат, а камоли голи.

Стомак-Женскиот стомак на мажите им е секси. Тие обожаваат кога ви се наѕира под блузата.

Грб-Женскот грб е доста секси. Мажите сакаат кога жената ќе облече фустан со гол грб.