Македонија

Делови од Центар денес без вода

Делови од Центар денес без вода

Корисниците од улиците „Благоја Давков“, „Славка Недиќ“ и „Дане Крапчев“ во општина Центар денеска од 9 часот ќе немаат вода поради изведување водоводен приклучок од ф-80 мм на ул.„Благоја Давков“ бр.2.

Како што информираат од ЈП Водовод и канализација – Скопје, корисниците од овие делови на Центар ќе останат без вода се до завршување на интервенцијата.