Македонија

Делови од Центар денеска без вода

Делови од Центар денеска без вода

Поради изведување на водоводен приклучок без вода денеска ќе бидат корисниците од улиците Дане Крапчев, Црвена Вода и Благоја Давков.

Тие ќе немаат вода од 9:30 часот па се до извувањето на истиот.