Македонија

Делови од Карпош и Гази Баба утре без струја

Делови од Карпош и Гази Баба утре без струја

Во периодот од 10 до 13 часот без струја ќе бидат корисниците од населбата Маџари 2, поточно објектите околу куќен бр. 136 во општина Гази Баба.

РЦУК на Град Скопје информира дека прекините се поради технички зафати во електромрежата.