Македонија

Делови од Карпош и Ѓорче Петров утре ќе бидат без струја

Делови од Карпош и Ѓорче Петров утре ќе бидат без струја

Според соопштението, утре од 9 до 12 часот ќе нема струја кај корисниците од ул. „Лука Геров“ под ул. 13, 14, 15, 16 и 18, и под ул. 4, 6, 8, 10, 12,  а од 11:30 до 15 часот дел од улицата „Александар Македонски“ во општина Ѓорче Петров.