Македонија

Делови од Карпош и Кисела Вода в понеделник без струја

Делови од Карпош и Кисела Вода в понеделник без струја

Во периодот од 9 до 15 часот без струја ќе бидат дел од жителите од улицата „Дичо Петров“ во општина Кисела Вода.

Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекините се поради инвестиции во електросистемот.