Македонија

Делови од Сарај, Бутел и Карпош без струја

Во периодот од 6:30 до 7:30 часот без струја ќе бидат корисниците од Момин Поток, дел од индустриската зона Визбегово и дел од булеварот „Босна и Херцеговина“ во општините Бутел и Карпош.

РЦУК – Скопје информира дека прекините се заради инвестиции во електромрежата.