Македонија

Делови од Скопје без вода

Делови од Скопје без вода

Како што информираат од ЈП „ Водовод и кналаизација“- Скопје , прекинот е поради дефект во шахта на улицата „Аминта Трети“ број 11. Корисниците ќе бидат без вода се до завршување на работите.