четврток, 17 август 2017  |  Вести денес: 0

Делови од Скопје утре без струја

Викендиците од Побожје во Чучер Сандево утре од 09:40 до 15 часот ќе немаат струја, а од 9 до 12 часот без струја ќе бидат и гимназијата „Орце Николов“, детската градинка „Орце Николов“, улицата „Мирка Гинова“ и булеварот Илинден кај гимназијата „Орце Николов“ во општина Карпош.

струја

Поврзани вести

Од 9 до 15 часот без напојување со електрична енергија ќе останат дел од улицата „Востаничка“, како и корисниците на дел од улицата „Саса“ и улица 2 во населбата Пинтија во општина Кисела Вода.

Најчитани вести