Македонија

Делови од Скопје утре без струја

Делови од Скопје утре без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, известува дека утре, 20.06.2014 година, без напојување со електрична енергија ќе бидат улица Тодор Чангов и улица 52 во населба Горно Лисиче во општина Аеродром, во периодот од 09.00 до 15.00 часот.