Македонија

Делови од Скопје утре без вода

Делови од Скопје утре без вода

Корисниците лоцирани на улиците „Аминта Трети“, „Ристо Чичков“, „Јордан Хаџиконстантинов-Џинот“ и дел од булеварот „Илинденска“ утре од 8 часот ќе бидат без вода.

Како што информира РЦУК-Скопје, прекинот е поради дефект во шахта на улицата „Аминта Трети“ број 11. Корисниците ќе бидат без вода се до завршување на работите.