Македонија

Делови од Волково без струја

Делови од Волково без струја

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на град Скопје, причина за прекинот во снабдувањето со електрична енергија е изведувањето  технички зафати во електро – мрежата од страна на екипите на ЕВН Македонија АД.ц