среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 55

Демократската партија на Турците ги повика граѓаните масовно да излезат на утрешниот собир

sobir{znaminjaaa

Последни вести

Демократска Партија на Турците на Македонија преку соопштение ги повика граѓаните на Македонија  да присуствуваат на народниот собир на 18 мај.

tdp

Интегрален текст.

Почитувани граѓани на Р. Македонија,

Р. Македонија e соочена со големи предизвици кои се производ на сценаријата чија цел е дестабилизација од поголеми размери и предизвикување на меѓуетнички конфликт.

Со цел да кажеме стоп на ваквите сценарија и го подржиме проектот за стабилна,безбедна и просперитетна Македонија ве повикуваме да присуствувате на големиот народен собир кој ќе се одржи на 18.05.2015 (понеделник) во Скопје во организација на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата за ,,Подобра Македонија”

Почитувани граѓани на Р. Македонија,

Р. Македонија e соочена со големи предизвици кои се производ на сценаријата чија цел е дестабилизација од поголеми размери и предизвикување на меѓуетнички конфликт.

Со цел да кажеме стоп на ваквите сценарија и го подржиме проектот за стабилна,безбедна и просперитетна Македонија ве повикуваме да присуствувате на големиот народен собир кој ќе се одржи на 18.05.2015 ( понеделник) во Скопје во организација на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата за ,,Подобра Македонија”

Најчитани вести