недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 24

Ден на Царинската управа на Македонија

carina

Последни вести

По повод Денот на Царинската управа на Македонија – 14 Април денеска ќе  бидат презентирани постигнувањата на институцијата во минатата година и активностите за пристапување на Република Македонија кон Конвенцијата за заеднички транзит.

На свеченоста во Царинската управа ќе бидат врачени плакети и признанија за успешна соработка.

Најавено е присуство на претставници на Владата, институции, дипломатскиот кор, бизнис заедницата….

Најчитани вести