четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Ден на среќата, со СРЕЌНИ ТРКАЛА

Третиот Пасат со својот сет зимски гуми подарок од Мотоцентар замина назад за Струга. Инстант лозот СРЕЌНИ ТРКАЛА продолжува да ” вози” кон четвртиот среќен добитник.

Ден на среќата, со СРЕЌНИ ТРКАЛА

Ден на среќата, со СРЕЌНИ ТРКАЛА

Последни вести

Денес,  салонот на Мотоцентар во Скопје, беше домаќин на среќата и тимот на Државна лотарија на Македонија.

Центар на веселото дружење беа Стружани – добитникот на најновиот автомобил Пассат, Никола Јаулески од Струга и Иџе кој исто потекнува од Струга.  Марјана, Иџе и тимот на  Мотоцентар и секако тимот на Државна лотарија на Македонија , му го подарија сетот зимски гуми на добитникот Никола, кој својот убав Пасат изгребан на инстант лозот СРЕЌНИ ТРКАЛА, утрово по дожд, го довезе од Струга.

Пасатот беше доделен во саботата пред продажното среќно место КИКИ ТВИНС во Струга, каде е купен и добитниот лоз.  По сончевата Струга, денес дружењето продолжи во Скопје.

Третиот Пасат со својот сет зимски гуми подарок од Мотоцентар замина назад за Струга. Инстант лозот СРЕЌНИ ТРКАЛА продолжува да ” вози” кон четвртиот среќен добитник.

Како потсетување: Првиот Пасат беше доделен во Скопје, вториот во Битола, а третиот во Струга.

Го очекуваме добитникот на четвртата од вкупно седумте премии на инснат лозот СРЕЌНИ ТРКАЛА.

Најчитани вести