Спорт

Денеска Авто Рели Гази Баба 2014

Денеска Авто Рели Гази Баба 2014

Во општина Гази Баба денес ќе се одржи Авто Рели Гази Баба 2014.

Релито ќе се одвива во два дела: првиот дел е за вешто возење на паркингот кај воената кула во Автокоманда, а вториот возење по градските улици од плоштадот во Автокоманда до плоштад Македонија и назад.

На почетокот на настанот ќе присуствуваат министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска и градоначалникот на општина Гази Баба Тони Трајковски.

Авто Рели Гази Баба 2014 го организираат АКК „Примо“ и општина Гази Баба.