Македонија

Денеска без вода Горно Лисиче

Денеска без вода Горно Лисиче

Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информира дека поради дефект без вода останале жителите на Горно Лисиче.

Имено дефектот кој настана вчера во 21 часот, на улицата Тодор Чангов ќе се санира во текот на денешниот ден.