Македонија

Денеска без вода неколку скопски улици

Денеска без вода неколку скопски улици

Поради дефект денеска без вода ќе останат корисниците на улиците Тиквешка, Овчеполска, Демирхисарска и Мариовска.

Тие ќе бидат без вода од 9:15 па се до санирање на дефектот.

Корисницитеод населбата Хиподром и дел од населбата Маџари поради дефект ќе бидат без вода од 10:20 часот па се до санирање на дефектот.