Македонија

Денеска без вода село Драчево

Денеска без вода село Драчево

Поради дефект на приклучна цевка со профил  ф-1“ на улица Партизански пат 2/12, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на село Драчево, од 13 часот  до завршување на дефектот.