Македонија

Денеска Хиподром без вода

Денеска Хиподром без вода

Поради поврзување на нова водоводна мрежа на улица Никола Киров Мајски број 41, без водоснабдување ќе останат корисниците од населбата Хиподром од 14.30 часот па се’ до поврзување на мрежата.