Македонија

Денеска нови цени на горивата – ќе возиме ли поевтин бензин?

Денеска нови цени на горивата – ќе возиме ли поевтин бензин?

Од утре не очекуваат нови цени на бензините и и дизел горивата.

Регулаторната комисија за енергетика денеска треба да ги соопшти цените по кои од вторник ќе ги полниме резервоарите на нашите возила.
Пред две недели Регулаторната комисија за енергетика ги намали малопродажните цени на бензините за 1,5 денари, додека за половина денар поевтини и дизелот.