четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Денеска средба со млади автори во Матица

guzva_14

Последни вести

Во рамките на Саемот на книгата „Книга во секој дом“, во четврток, 29 јануари, во Матица ексклузив продолжува серијата дружења со млади македонски автори.

Денеска, читателите ќе имаат можност за средба со Марина Мијаковска и Игро Крајчев. За време на средбата нивните книги „Куфери“ и „Воини и херои“ ќе се продаваат по саемски цени од 100 денари.

Покана за сите читатели и вљубеници во пишаниот збор на разговор на кој авторите ќе ги потпишуваат своите дела.

Најчитани вести