среда, 26 април 2017  |  Вести денес: 7

Денот на дрвото ќе се одработува наредната година

den-na-drvo-4

Последни вести

Денешниот работен ден кој беше посветен на акцијата Ден на дрвото ќе се одработува во текот на наредната годна, а конкретниот датум ќе биде дополнително утврден и соопштен, одлучи Владата.

Најчитани вести