понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Денови на убава мисла во Mатица

POKANA KOLE MANEV

Последни вести

Во среда ќе се одржи средба со читателите ќе има Коле Манев. Поводот е неговото дело, сценарија за филм „Сценарија, зошто да не?“.

За делото ќе говори Иван Чаповски.

Со овие активности, во Паркот на Книгите продолжува Саемот на книгата „Книга во секој дом“.

Најчитани вести