Магазин

Десет правила на исхраната на витките Њујорчанки

Десет правила на исхраната на витките Њујорчанки

Ако сте се запрашеле како е можно успешните жени во Њујорк постојано да изгледаат толку витко и во форма, еве како тоа им упсева и тоа без многу одрекнувања и гладување…

Светската престолнина на гламурот, модата и популарните ѕвезди живее 24 часа, а свен по наведеното Њујорк е познат и по големиот број забави, ресторани и мошне успешните жени што успеваат да направат совршен баланс помеѓу работата и приватниот живот и во целата таа приказна успеваат да изгледаат фит.

Најпознатите врсти на диети што беа прифатени од целиот свет, а кои ветуваат многу гладување и неколку килограми помалку потекнуваат токму од овие краишта.

Трендот што завладеа во САД всушност е нешто сосема понакво. Станува збор за т.н. диета на Големото Јаболко која што освен во називот го има поимот диета со ништо друго не се врзува за класичниот режим на исхрана и гладување, туку за уживање во храната и во животот.

Оваа моментално…