Магазин

Десет причини поради кои мажите ги оставаат девојките

Десет причини поради кои мажите ги оставаат девојките

Иако мажите ретко ги откриваат причините зошто раскинуваат, тој најчесто е само изговор зад кои се кријат вистинските причини за раскинување.

Секое раскинување е шок само по себе, но многу поголем е шокот ако тој ве напушти без да ви каже зошто го прави тоа. Тоагш како расипана плоча постојано повторуваме: Зошто! Зошто? Зошто?

Еве ги десетте најчести причини поради кои мажите се одлучуваат да ја прекинат врската.

  1. Таа не е девојката со која што можам да се замислам себе си на долги патеки;
  2. Сакаме целосно различни работи во животот;
  3. Уште не сум подготвен на нивото на врската пто таа го посакува во животот;
  4. Се ми одеше некако премногу брзо, немаше период помеѓу флертот и сериозната врска;
  5. Не и верував во врска со поранешното момче;
  6. Почувствував дека не ми веруваше, а нејзината љубомора не раздели до крај;
  7. Запознав друга девојка;
  8. Не се сложуваше со моите другари и тоа стана голем проблем;
  9. Ја фатив како се допишува со друг;
  10. Тоа повеќе не беше тоа, се одљубив.