Секс

Десет реченици со кои жените иницираат секс

Десет реченици со кои жените иницираат секс

Мажите би требало особено да обрнат внимание на некои од овие реченици со кои жените иницираат секс. Овие реченици недвосмислено го говорат токму тоа, дека вашата партнерка бара секс.

  1. Многу ми недостигаше

Ако поради склопот на околности не сте се виделе некое време, оваа реченица треба да ве потсети на сето она што го споделувате, вклучувајќи го и водењето љубов. На мажот што ја сака својата партнерка оваа реченица би требало да му звучи неодоливо секси.

  1. Вечерва ти си на ред

Давањето и примањето се составен дел на секој стабилен и рамноправен однос, а секој понекогаш посакува да му се угодува. Таквото угодување во сексуална смисла, за поголемиот дел од мажите е на врвот на сексуалните желби.

  1. Имам изненадување за тебе дома

Уште од мали…