Секс

Десет совети што ќе доведат до експлозија на страстите

Десет совети што ќе доведат до експлозија на страстите

Овие десет совети ќе доведат до експлозија на страстите во постелата. За квалитетен секс се потребни многу работи, но најважно е меѓу партнерите да постои хемија.

Се останато може да се изгради со помош на овие совети:

  • Ако не кажете што сакате, неможете да се жалите дека не го добивате;
  • Ако глумите оргазам, сексот нема да се поправи;
  • Мажот што мисли само на себе, не би требало да биде во вашата постела;
  • Бучавата за време на сексот е добра – ако ви се вреска, врескајте;
  • Никој нема да мисли дека сте луди ако барате нешто перверзно;
  • Валканите разговори се одлични ако се опуштите и им дадеете шанса;
  • Ако тој незнае што да прави со рацете, најпаметно е самите да му покажете;
  • Оној што оди веднаш на „задниот влез“ без да праша, мисли само на себе;
  • Мажите не го забележуваат целулитот;
  • Ако тој се сврти на другата страна и сака да спие, тоа не значи дека не ве сака.