четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 50

ВИДЕО: Десетте најнеобични желби пред извршување на смртната казна

Во земјите каде сеуште постои смртната казна важи непишано правило на осудениците пред извршувањето на казната да им се исполни последната желба.

besilkaaa

Последни вести

Во земјите каде сеуште постои смртната казна важи непишано правило на осудениците пред извршувањето на казната да им се исполни последната желба.

За да не се одзема премногу време при исполнувањето на ваквите желби, изборот е стеснет, па на „менито“ може да се најдат храна, цигари или алкохол. Поголемиот дењл од нив не избираат ништо од понуденото, но има и такви што нарачувале разни необични „специјалитети“.

Погледнете ја листата на десетте најнеобични желби пред извршување на смртната казна.

Најчитани вести