четврток, 20 октомври 2016  |  Вести денес: 52

Десетте најлоши аеродроми во светот

Според годинешното истражување, патниците ги избраа десетте најлоши аеродроми во светот.

Буво-Тил Меѓународен аеродром (Париз).

Буво-Тил Меѓународен аеродром (Париз).

Последни вести

Според годинешното истражување, патниците ги избраа десетте најлоши аеродроми во светот.

Како што наведува Си Ен Ен, во истражувањето за избор на десетте најлоши аеродроми биле вклучени 26.297 патници, кои не ги рангирале аердоромите само врз основа на тоа колку е удобно да се дремне во нив.

За спиењето, патниците требало да ги рангираат аеродромите во однос на четири категории: комфорт, услови, хигиена и услуга.

Порт Харкорт Меѓународен аеродром (Нигерија)

Порт Харкорт Меѓународен аеродром (Нигерија)

Порт Харкорт се најде на врвот на листата поради тоа што патниците се жалеле на нељубезниот персонал, наводната корупција, недостатокот на столчиња за седење, климатизацијата што не е во функција и поради тоа што пристигнувањата се во шатор.

Еве ја листата…

Најчитани вести