Магазин

Ова се деталите од предбрачниот договор меѓу Северина и Игор

Ова се деталите од предбрачниот договор меѓу Северина и Игор

Медиумите веќе почнаа да пишуваат за деталите од предбрачниот договор меѓу Северина и Игор.

Северина и Игор потпишаа предбрачен договор пред да се венчаат во Хрватска. Пејачката поседува недвижен имот во вредност од 800.000 евра, додека Игор има вила на Бежаниска коса, што татко му му ја препиша нему.

Оваа вила вреди околу половина милион евра, а како што пишуваат медиумите Кеба му препишал се на синот, за неговата вонбрачна ќека Ина да не добие ништо.

Ина е вонбрачно дете на Кеба со писателката Лилјана Јевремовиќ со која имал кратка авантура пред 18 години.

Медиумите веќе почнаа да пишуваат за деталите од предбрачниот договор меѓу Северина и Игор.
Медиумите веќе почнаа да пишуваат за деталите од <strong>предбрачниот договор</strong> меѓу Северина и Игор.

Хрватските медиуми пишуваат дека деталите од договорот Северина ги договорила со татко му на Игор, а сопругот на Северина потпишал без да постави ниту едно прашање. Договорот бил составен од страна на адвокатот на Северина, а двајцата го потпишале во Загреб и во Белград.

Во договорт пишува дека Игор нема да бара дел од нејзиниот имот во случај на развод. Меѓутоа ниту пејачката од Игот нема да добие ништо, ниту пак може да бара дел од парите што тој ги заработил на фудбалските трансфери. Игор освен што е син на Кеба, тој во Австрија работи како фудбалски менаџер.