Магазин

ФОТО: Тригодишно дете казнето за погрешно паркирање

ФОТО: Тригодишно дете казнето за погрешно паркирање

Тригодишно детенце од Канада излегло да се прошета со својот „мотор“, но се соочило со најголемиот страв кај возачите, а тоа е полициска казна.

Секако, станува збор за шега.

detee1

Неговиот татко на полицаецот му кажал дека неговиот син многу ја сака полициската работа, па тој се пошегувал со малиот Трамли, врачувајќи му наводна казна за погрешно паркирање.