Балкан

Дете украло 6.000 евра од своите родители

Дете украло 6.000 евра од своите родители

Дете од Тиват украло шест илјади евра од своите родител, кои потоа ги поделил со своите другарчиња.

Црногорската полиција по затворањето на случајот, поднела посебен извештај против четиринаесетгодишната М.Р. од Тиват која го поттикнувало детето да ги земе парите.

Постои сомневање дека М.Р. го направила ова кривично дело , така што заедно со уште едно друго дете, го поттикнувале нивниот другар да ги земе парите од своите родители.