Секс

Девет чудни работи за кои мажите размислуваат за време на сексот

Девет чудни работи за кои мажите размислуваат за време на сексот

Истражувањето кое е спроведено на повеќе од 3.000 мажи открило што се им поминува низ глава кога се кревет со партнерката и кога сакаат сексот што подолго да трае.

Ова се резултатите од истражувањето:

1. Спорт
2. Работа
3. Финансии
4. Непривлечни јавни личности или политичари
5. Домашни обврски
6. Поранешната партнерка
7. Видео игра
8. Географија
9. Нивната баба