Секс

Девет начини на кои раскинуваат мажите и што значат тие

Девет начини на кои раскинуваат мажите и што значат тие

Постојат само неколку работи што се полоши од раскинувањето… А понекогаш полошо од самиот чин на раскинување може да биде начинот на кој тој ја прекинува врската: служење со трикови и изговарање на клише реченици.

Еве девет најчести причини за раскинувања и нивното значење:

  1. Не е до тебе до мене е…

Значење: До тебе е, 100%.

  1. Ми треба простор

Значење: Морам да се оддалечам колку може повеќе од тебе

  1. Премногу сме слични

Значење: Ме замараш

  1. Мислам дека треба да се гледаме со други луѓе

Значење: Јас веќе се гледам со други

  1. Мислам дека е подобро да останеме пријатели

Значење: Не сакам да ја кинам и да ја соблекувам облеката од тебе. Всушност повеќе сакам кога е на тебе.

  1. Не сум подготвен да се врзам

Значење: Неможам да ја замислам иднината со тебе.

  1. Морам да се фокусирам на кариерата

Значење: Заправо се потпирам на помош на колегите, а ти моментално не се вклопуваш во моите планови за во иднина.

  1. Заслужуваш подобро

Значење: Сакам да раскинам со тебе на најбезболен начин, така што нема да испаднам кретен.

  1. Мислам дека пребрзо влеговме во врска

Значење: Ме прогонуваш премногу и ми додеваш.