Македонија,Крими хроника

Девет сообраќајки изминатово деноноќие во Скопје

Девет сообраќајки изминатово деноноќие во Скопје

Девет сообраќајки се случиле во Скопје по текот на изминатите 24 часа. Од нив, седум се со последица материјална штета, а во две со полесни повреди се здобиле тројца возачи на возило и еден сопатник.

Се случиле уште пет незгоди со мала материјална штета во коишто е пополнет Европскиот извештај за случена сообраќајна незгода.

За денеска нема најавено вонредни настани со што се очекува сообраќајот да се одвива тековно и според постоечката сообраќајна регулатива.