Секс

Девет типови пенис со кои може да се сретнете во животот

Девет типови пенис со кои може да се сретнете во животот

Никогаш не може да знаете што веќе чека кога ќе дојде до оној финален интимен момент кога откривате што има внатре, а не само што има на излогот.

Секој машки полов орган е единствен, но некои се повеќе уникатнни од другите. Важно е при првиот поглед на „опремата“ на партнерот на лицето да успеете да задржи „покерашки изглед“.

Но, еве малку увид во што се’ може да пронајдетево гаќите на еден маж.

1.Изгледот лаже

Може да се најдете во ситуацијата на почетокот кога само сте фрлиле поглед надолу, да бидете разочарани. Но, само малку трпени и почекајте да го покаже своето вистинско лице – можете да бидете особено пријатно изненадени!

2.Подобро да го заборавите што побрзо

Човек во животот заборава на многу ситници, па и на сопственикот на овие ситници подобро што побрзо да ги заборавите.

3. И космосот може да биде закривен

Кога ќе го погледнете така закривен и вие можеби несвесно ќе ја навалите главата на таа страна и ќе се запрашате „како тоа би функционирале?“. Не се грижете, се’ ќе биде во ред. Од некои агли ќе биде подобро отколку во други,но… така ќе пронајдете агли и пози за кои не сте знаеле дека постојат.

4.Солзи радосници

Дали некој партнер ви предизвикал солзи на очите со самото тоа што ви го покажал? И очите ви се насолзија од среќа? Меѓутоа,  неговата големина ве исплаши. Ви преостанува само или да се препуштите и обидете или да побегнете како без глава.

5. Совршенство без мана

За вкусовите не вреди да се расправа, но и самите знаете кога ќе погледнете нешто совршено – едноставно се наежувате.

Ќе посакате да правите разни луди работи само за  да бидете со него уште една минута повеќе. Но, секако дека постои „но“. Неговиот сопственик обично е свесен што има да понуди, и поради тоа е вистински надуенко и нарцис. Што ќе правите, животот не е бајка.

6. „Б“ молив

Се сеќавате на видовите обични моливи од тип „ХБ“, “Б“ и „Х“, чии ознаки говореа за тврдоста односно мекоста на графитот? „Б“, да потсетиме, е ознака за мек молив.

7. Господин чувствителен

Ако сте се запознале со г-дин Чувствителен, тогаш знаете дека тој е оној кој веднаш реагира, само на поглед на вашата нога во чевли со висока потпетица или на некој друг дел од телото во кој што е заљубен.

Но, таа чувствителност може да се огледа во спротивен правец – доволна е некоја ситуница за да стане  нерасположен за секс.

8. Со качулка

Ако сте се дружеле со оние кои носат качулка (не се обрежани), а тоа е сигурно огромно мнозинство и сами сте откриле дека може да биде забавен за игра.

9. Краток и крупен

Некои жени ги сакаат баш таквите – па нека им е на здравје!