Спорт

Деветто коло од македонската кугларска лига

Деветто коло од македонската кугларска лига

Утре ќе се одриграат натпреварите во деветтото коло од македонската кугларска лига.
Најинтересен ќе биде натпреварот помеѓу екипите на Работнички и ГТЦ, каде во директен дуел ќе се борат за второто место во табелата.

Во рамките на деветтото коло ќе се одиграат следните натпревари:

Империјал Тобако – Вардар 2014 – почеток 10 часот, куглана “Мусандра” (патеки 1-4), ГТЦ Скопје
Адинг 18 Август Хераклеа – почеток 10 часот, куглана “Мусандра” (патеки 5-8), ГТЦ Скопје
Македонија – Макпетрол – почеток 13 часот, куглана “Мусандра” (патеки 1-4), ГТЦ Скопје
Работнички – ГТЦ – почеток 13 часот, куглана “Мусандра”, ГТЦ Скопје (патеки 5-8)