Секс

Девиците сакаат кратко додоворување со малку секс

Девиците сакаат кратко додоворување со малку секс

Бидејќи е месец на девиците, еве нешто повеќе за нивниот сексуален живот.

Овој тврдоглав знак сака кратки додворувања со малку секс. Најверојатно и во бракот ќе го избегнуваат сексот. Многу девици се во брак во кој ретко се практикува секс, а партнерите ќе мораат да го занемарат нивното неверство. Додека во игра се стабилната финансиска ситуација и сигурност, како и углед во општеството, врската со Девицата ќе трае долго.