вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 59

ФОТО: Ние не сме „ФИРОМ“, туку Македонија!

ФОТО: Ние не сме „ФИРОМ“, туку Македонија!

ФОТО: Ние не сме „ФИРОМ“, туку Македонија!

Поврзани вести

Македонска натпреварувачка на интернационалниот младински турнир во бадминтон во Србија ја покри кратенката „ФИРОМ“, бидејќи не сакаше пред името Македонија да стои никаква претставка.

Секако, девојчето веднаш стана вистински хит и доби безброј лајкови кои ги заслужи!

ФОТО: Паника.бе

Најчитани вести