Магазин

Поранешната девојка на Џим Кери била омажена за друг!?

Поранешната девојка на Џим Кери била омажена за друг!?

Поранешната девојка на Џим Кери била омажена за друг во периодот кога го извршила самоубиството.

Ирската шминкерка, се омажила за мистериозен човек во Лас Вегас на 15-ти јануари 2013-тата само неколку месеци откако раскинала со актерот прв пат.

Еден од пријателите за британски „Сан“ вели дека таа била долго време скршена поради раскинувањето со актерот и дека тајмингот за бракот бил бизарен.

Поранешната девојка на Џим Кери била омажена за друг!?
Поранешната девојка на Џим Кери била омажена за друг!?

Катрина беше најдена мрта во нејзиниот стан во Лос Анџелес на 28-ми септември – пет дена по второто раскинување со актерот Џим Кери.

Таблетите што биле најдени покрај неа, се употребуваат за лекување инсомниа, болки, високи крвен притисок, болки ви градите и против гадење.

Катриона ќе биде погребана веднаш до нејзиниот татко во Ирска, а актерот Џим Кери изјавил дека се подготвува да отпатува во Ирска за погребот и дека во монетов му помага на нејзиното семејство во САД.

Исто така, медиумите пишуваат дека полицијата во САД најверојатно наскоро ќе го испрашува актерот како дел од истрагата за младата шминкерка.