Магазин

Девојка починала за време на пластична операција

Девојка починала за време на пластична операција

Девојката веќе еднаш била на пластична операција на истата клиника правела липосукција, а овој пат сакала да направи корективен зафат на задникот.

Новиот козметички зафат не го преживеала, пренесува Дејли мејл.

Докторот Сомбоп Саенсири кој требало да ја изврши операцијата е уапсен.

Во тек ќе биде и истрага за да се провери дали бил квалификуван за такви операции, а се истражува дали клиниката имала опрема за оживување на пациенти во случаи слични на овој.

Телото на несреќната девојка е пренесено на обдукција.