Балкан

Девојка се убила скокајќи од седми кат на Студентски дом

Девојка се убила скокајќи од седми кат на Студентски дом

Девојка од Пјелопоље С.Е. студент на втора година на Медицинскиот факултет, вчера се самоубила скокајќи од седми кат на Студентски дом во Подгорица.

Таа починала синоќа, околу 22 часот.

Иако екипата на Брза помош  брзо стигнала на местото на настанот лекарите веднаш констатирале смрт на девојката.

Засега не е познат мотивот за самоубиството.