Спорт

Девојка забременила од Тим Хауард – ја натерал да абортира

Девојка забременила од Тим Хауард – ја натерал да абортира
Тим Хауард забременил девојка па ја натерал да абортира

Сепак, девојката чиј идентитет го знаат медиумите, но го чуваат во тајност, го обвинува Хауард дека ја натерал да абортира, откако ја забременил.

Тој ме натера да абортирам во десеттата недела од бременоста. Кога му кажав дека ќе имаме бебе, од него имаше само жестока реакција и оправдувања дека не може да издржува уште едно дете (веќе има две), раскажува анонимната девојка.

Засега од Тим Хауард не можат да се добијат детали за овој случај.

Не сакам да одговарам на прашања поврзани со мојот приватен живот, истакна голманот на Евертон.