Секс

Девојки внимавајте: Ова мажите не го сакаат за време на секс!

Девојки внимавајте: Ова мажите не го сакаат за време на секс!

Мажите можеби се помалку комлицирани отколку жените кога станува збор за сексот, но тоа не значи дека секогаш им е се совршено. Еве неколку работи што мажите неможат да ги поднесат за време на секс.

Жени што врескаат

Секој ќе ви каже дека му е супер кога жената е гласна во креветот, но врескање во стил на порно актерка не доаѓа во предвид. Поголемиот број мажи веднаш го препознаваат тоа урлање, па го губат интересот.

Мрзеливи жени

Супер е да му дозволите нему да ја одработи целата работа, но  треба да знаете дека мора да учествувате. Мажите сакаат жени што преземаат иницијатива, а лежењето како мртва крава може само да предизвика пад на ерекцијата.

Скокачки

Тоа се оние што се спротивни од мрзливките. Разните акробации и скокањето по момчето како да е трамболина, апсолутно не доаѓа во предвид. Малку се оние што сакаат разуздан, див секс, но неконтролираното скокање на некој може и да уплаши. Треба да знаете дека кога ги правите тие егизбиции можете да го скршите и пенисот.

Мачителки (малтретирање без договор)

Има и такв и што сакаат груб секс, шлаканици, гребење, гризење, но има и такви што едноставно не го поднесуваат тоа. Доколку сакате да го повредите вашето момче за време на секс, едноставно поразговарајте за тоа, испитајте ја ситуацијата, односно договоретет се да прејдете на друго, погрубо ниво.

Ништо од оралниот секс

Некои жени не сакаат на мажите да им дадат пристоен орален секс и тоа го прават само поради пристојност. Верувајте дека мажите тоа го осеќаат и дека често поради тоа се чувствуваат лошо. Подобро е да се водите со премисата „лош фелацио не е подобар од никаков“ и кажете му дека не уживате во тоа.