Магазин

Девојките заработуваат од порно филмови, но не мора да се соблечат

Девојките заработуваат од порно филмови, но не мора да се соблечат

Да се гледаат филмови за возрасни, да им се даваат наслови и од тоа да се заработува од 500 до 1000 долари месечно, за некои звучи како работа од соништата. Но, освен неверојатна динамика пред екран поради работа дома и контакт исклучиво преку Интернет, Мирела Познановиќ тврди дека ова може да биде осмемна, но рутинска работа.

„Добиваш документи од неколку илајди линкови со видео-клипови ќе погледнеш неколку фотографии, ќе сфатиш за што се работи и даваш наслов или карток опис. Секако е поинтересно од обичните работи, но кога мораш да опишеш коитус на 1000 начини, порано или покасно станува напорно,“ изјави Мирела Познановиќ.

Оваа работничка на американската компанија која уредува неколку илјади вакви сајтови вели дека работата на англиски јазик бара добро познавање на англиските сленгови и синоними, но и креатовност бидејќи насловите не смеат да се повторуваат.

Она што е најдобро во работата е што нема непотизам туку за напредокот си заслужан сам, а надредените ја ценат идејата и мотивацијата.