четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 49

ДИК го одби и четвртиот приговор на СДСМ

dik-1-640x239

Последни вести

Одбиен и четвртиот приговор кој СДСМ го поднесе до Државната изборна комисија, која вчера и денеска заседава по однос на приговорите.

Со 2 гласа ЗА и 7 против е одбоен приговорот на СДСМ. Инаку, од 8 поднесени приговори, ДИК одби 4 од СДСМ, а 2 од нив ги повлече самата партија.

Најчитани вести