Македонија

Диме Спасов во посета на Битола и Кавадарци

Диме Спасов во посета на Битола и Кавадарци

Министерот за труд и социјална политика Диме Спасов денеска ќе престојува во Битола и Кавадарци.

Во Битола ќе се обрати на Kонференција организирана по повод Денот на ОН и ќе го отвори Инфо клубот во рамки на Правниот факултет.

Во Кавадарци, министерот ќе го посети малиот групен дом.